Contacteer ons

De Belgische Staatsbon: Is het rendement écht zo aantrekkelijk?

visual_Staatsbon
De Belgische Staatsbon: Is het rendement écht zo aantrekkelijk?

De lancering van de Belgische Staatsbon is een mega succes. Met een hoog netto rendement heeft deze bon zeker ook jouw aandacht getrokken en misschien zelfs doen watertanden ;-). Het is een vast en hoog rendement, dat staat vast, maar beperkt tot 1 jaar…

Het netto rendement van deze kortetermijn belegging is nog steeds lager dan de verwachte inflatie van +/- 4%. Dat is al minder rooskleurig, want je verliest nog steeds koopkracht met deze staatsbon.

Hoe kijken wij bij Group Asekura naar Financieel Advies? 🔍
Bij Group Asekura omarmen we een globale aanpak die verder gaat dan de korte termijn. We begrijpen dat elkeen andere financiële doelen heeft en dat er niet één oplossing is die voor iedereen werkt. Dus geloven wij voor jou in :

📈 Langetermijn visie: om zo jouw duurzame welvaart op te bouwen, rekening houdend met je langetermijn doelen,

🛡️ Gevarieerde aanpak: jouw investeringen spreiden met aandacht voor risicobeheersing en rendementspotentieel.

💼 Op maat: Jouw financiële situatie en doelen zijn uniek. Ons team van experts werkt nauw met je samen om een plan op maat te ontwikkelen dat aan jouw specifieke behoeften voldoet.

📅 Onze expert, Sven Mestdag, staat voor jou klaar. Maak nu online een afspraak in zijn agenda 
voor een gesprek in Aalst. Wil jij duurzaam begeleid worden op het pad naar financiële zekerheid op lange termijn? Je kunt eenvoudig online een afspraak maken. Klik hier om direct een afspraak te plannen op een tijdstip dat voor jou werkt.

Wij begrijpen je behoefte aan financiële stabiliteit als geen ander. Daarom nodigen wij jou uit op een vrijblijvende afspraak om je persoonlijke situatie te bekijken. We kijken ernaar uit om samen met jou aan je financiële toekomst te werken.