Contacteer ons

Een alternatief voor het flauwe rendement van je spaarrekening?

Warranteplan
Een alternatief voor het flauwe rendement van je spaarrekening?

Er gaat geen dag voorbij of de banken en hun rendementen worden op de korrel genomen in de pers. Als spaarder en bankklant ervaar jij vandaag een manifest gebrek aan rendement en persoonlijk advies. De inflatie en de lage interesten op je spaarrekening maken jouw koopkracht kapot.
Na de lancering van de Staatsbon en tot verbazing van de overheid en de spaarders hebben de traditionele banken nog steeds de interesten op je spaarrekeningen niet verhoogd. Integendeel, het rendement op termijnrekeningen werd opnieuw verlaagd nadat de Staatsbon afliep.
Traditionele banken maakten de laatste jaren keuzes die een mega-impact hebben op de service en nabijheid voor jou als klant.

bankkantoren sluiten: fysieke kantoren verdwijnen. In 10 jaar tijd is het aantal bankkantoren in België gehalveerd. Je kreeg performante apps in de plaats, dat klopt. Maar het persoonlijk contact met je financieel adviseur werd wel héél schaars.
beperkt bereikbaar: de openingsuren zijn héél kort en de wachttijden aan de telefoon zijn ontmoedigend. Je komt niet meer in je lokaal kantoor terecht maar in een Call Center in Brussel.  Soms duurt het lang voordat je antwoord krijgt op je financiële vragen of problemen.
laag Rendement: je spaar- en zichtrekening bieden amper rendementen. Een basisrente tussen 0,20% en 0,45%. Met een inflatie van 4% slinkt je spaargeld jaar na jaar.
kosten, kosten, kosten : instapkosten, beheerskosten, transactiekosten, afhaalkost, verzendkost, … Weinig transparantie en hoge kosten voor een beperkte service.

Als trouwe klanten van Group Asekura, willen we je graag informeren over hoe wij Onafhankelijk Financieel Advies zien. Anders, beter én persoonlijk.

Persoonlijk: Onze financiële adviseurs staan voor je klaar om te luisteren, je vragen te beantwoorden, persoonlijk advies te geven en jouw financiële doelen te begrijpen.
Open kantoor en bereikbaar: makkelijk bereikbaar via verschillende kanalen, zodat je nooit lang hoeft te wachten om met ons in contact te komen.
Rendement: wij werken met jou een beleggingsstrategie uit die aansluit bij je doelen, en we streven naar maximale rendementen met oog voor spreiding en veiligheid.
Onafhankelijkheid: niet gebonden aan specifieke financiële producten of instellingen geven we het meest passende advies op maat van jouw situatie.

Wij houden niet zo van promo’s als het over financiële producten gaat… maar deze willen we je toch niet onthouden… beleg tussen 21 augustus en 10 november 2023,  €10.000 of meer in een beleggingsverzekering van Athora Belgium en de verzekeraar neemt de premietaks van 2% voor haar rekening. klik hier om een afspraak te maken online in onze agenda en kom langs in Aalst.

Wil je meer weten over hoe onafhankelijk financieel advies jouw financiële situatie kan verbeteren? Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk gesprek en plan vrijblijvend een afspraak in de agenda van Sven Mestdag, specialist Financieel Advies van Group Asekura. Bij Group Asekura zetten we ons in voor jouw financiële succes. Een lekkere koffie mag daarbij niet ontbreken. Tot binnenkort?