Contacteer ons

Een fiscale rechtsbijstandsverzekering van DAS

Rechtsbijstand DAS
Een fiscale rechtsbijstandsverzekering van DAS

Een rechtsbijstandsverzekering biedt dekkingen voor juridische kosten en bijstand in geval van een geschil of juridisch conflict. DAS is een onafhankelijke rechtsbijstandsverzekeraar en is hierin een bekende aanbieder voor particulieren en ondernemingen. DAS helpt jou samen met Group Asekura om je rechten te verdedigen.

Concrete vragen, zoals een verkeersongeval met ‘totaal verlies’, je bent onterecht ontslagen of je wordt vervolgd door het parket, kunnen beholpen worden met een DAS rechtsbijstandsverzekering.

Waarom een DAS rechtsbijstand kiezen als particulier of ondernemer?

Eerst en vooral is DAS onafhankelijk. Dit betekent dat ze onpartijdige oplossingen kunnen bieden bij een schadegeval of een conflict. Met juridisch advies en aangestelde advocaten worden je belangen 100% verdedigd.

Onafhankelijk en objectief

Aangezien DAS onafhankelijk is, heeft DAS geen rechtstreekse banden met andere verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor heeft het bedrijf een volledig zelfstandig en autonoom beheer. Dit vermijdt belangenconflicten tussen de verzekeringsnemer en de verzekeringsmaatschappij waarbij velen in hun verzekeringscontract ook een rechtsbijstand nemen bij dezelfde maatschappij.

FISCAAL AFTREKBARE PREMIE

Weinig gezinnen hebben een uitgebreide rechtsbijstandverzekering die hen bij juridische conflicten ondersteunt. Wat vele particulieren niet weten, is dat er een fiscale stimulans bestaat sinds 2019. De staat zorgt ervoor dat u tot 40% minder betaalt voor uw verzekering en dit afhankelijk van je situatie. Je kan de premie van je rechtsbijstand fiscaal aftrekken in de personenbelasting (opgelet : dit geldt enkel voor een rechtsbijstandspakket. Niet elke rechtsbijstandsverzekering dus). Een ideale zet om voor een solide rechtsbijstandverzekering te kiezen. Contacteer ons als je wil weten of jouw rechtsbijstandsverzekering aftrekbaar is.

Ook ondernemingen hebben een rechtsbijstand nodig

Iedereen heeft rechten, maar of men de juiste tools heeft om deze in een onderneming te waarborgen is een andere vraag. Elke zelfstandige of elke ondernemer kan te maken krijgen met professionele geschillen al dan niet met een klant, een leverancier, een werknemer of zakenpartners.

Heb jij vragen over een rechtsbijstandsverzekering van de maatschappij DAS? Neem dan contact met ons op via deze link.