Contacteer ons

Home

Je verzekeringsmakelaar in Aalst,
voor gezinnen en ondernemingen.

Hoe kunnen we je helpen? Met een verzekering op maat: snel, eenvoudig en betaalbaar. Group Asekura, dat is jouw verzekeringsmakelaar in Aalst voor gezinnen en ondernemingen. Maak een afspraak, de koffie staat klaar. Samen bekijken we je persoonlijke situatie en verzekeren we jouw toekomst.

Je verzekeringsmakelaar in Aalst voor gezinnen en ondernemingen

Ondernemers kansen bieden. Vrije beroepers meer zekerheid geven. Gezinnen gerust en veilig stellen. Al sinds 1982 werkt ons team dag in dag uit aan uitmuntende verzekeringsoplossingen. Group Asekura, dat is dé verzekeringsmakelaar in de regio van Aalst.

Onze oplossingen

Wagenpark

Met een vlootverzekering kunnen alle waarborgen verzekerd worden, zoals de traditionele BA autoverzekering, omnium en rechtsbijstand.

Aansprakelijkheid

Beperk je aansprakelijkheid voor schade die zich voordoet tijdens of na de uitvoering van je activiteiten als ondernemer.

Pensioenopbouw

Bouw via je vennootschap een aanvullend pensioen op zodanig dat je later zorgeloos kunt genieten van je pensioen.

Autoverzekering

De autoverzekering is een wettelijk verplichte verzekering. Deze verzekert je aansprakelijkheid als bestuurder van je voertuig.

Woningverzekering

Bescherm je tegen de financiële gevolgen van brand, waterschade, storm, hagel, natuurrampen etc. met deze verzekering.

Familiale verzekering

Deze vergoedt de materiële & lichamelijke schade bij aansprakelijkheid voor een ongeval in het kader van je privéleven.

Group Aselkura team verzekeringsmakelaar Aalst

Onze klanten denken er zo over

Chris

advies en service

Meer dan 25 jaar klant bij Group Asekura te Aalst en nog steeds een heel tevreden klant. Altijd vriendelijk onthaal, correcte en betrouwbaar advies en service alsook de beste prijs. Snelle en correcte afhandeling van hun claims. Zeker een aanrader. Een topteam.

Koen

beste prijs

Zowel persoonlijk als professioneel zorgt Asekura ervoor dat we de beste verzekering hebben aan de beste prijs. Bij een schadegeval zijn we direct geholpen en wordt alles goed opgevolgd.

Eve

actief meedenken

Bij Asekura krijg ik steeds heel vriendelijk advies en wordt er actief mee nagedacht over de meest geschikte verzekering/oplossing voor elke situatie. Ze zijn telefonisch heel vlot bereikbaar, en leveren een betrouwbare, correcte service..

Sarah

schades opvolgen

Zoek je een betrouwbare en goeie verzekeringsmakelaar dan ben je bij Group Asekura aan het juiste adres. Ik had een hele fijne en vlotte ervaring. Zowel het afsluiten of aanpassen van een verzekeringscontract als het opvolgen van een schadedossier gaat heel vlot en snel. Een aanrader!

Meld een nieuwe schade, maak een afspraak of vraag een offerte aan

Blijf op de hoogte

Boek online een afspraak op kantoor of via videochat

Groep asekura: je verzekeringsmakelaar in Aalst voor gezinnen en ondernemingen

Je bent op zoek naar een verzekeringsmakelaar. Aalst is jouw regio? Dan staan wij voor je klaar. Group asekura: da’s een samenwerking tussen Kantoor Geeurickx en Asekura. Onder leiding van oprichters Koen en Sven werkt ons tienkoppig team dag in dag uit aan uw perfecte verzekeringsoplossing. En dat doen we al sinds 1982.

Waarvoor kun je bij ons terecht?

Je bent ondernemer en wilt meer weten over cyberrisico’s? Spring eens binnen. Je wil je gezin beschermen met een familiale verzekering? Dat regelen we voor je. Een autoverzekering nodig? Zo geregeld. Voor ondernemers, vrije beroepers en gezinnen selecteren we elke dag de beste verzekeringsoplossingen op de markt. Voor jou als particulier helpen we je met plezier verder: van woning-, auto- en familiale verzekeringen tot reisbijstand en ongevallenverzekeringen.

Ook voor professionelen zoeken we naar een oplossing die past bij jouw situatie. Denk aan een brandverzekering, collectieve hospitalisatie of een verzekering tegen cyberrisico’s.

Verzekeringsmakelaar Aalst: Group asekura

Bij Group Asekura zijn we trots op onze ervaring: een traditie van uitmuntendheid. Een verzekeringsmakelaar voor gezinnen en ondernemingen, daar kun je op rekenen. Ben je op zoek naar een verzekeringsmakelaar? In de regio Aalst? Neem dan snel contact op. Dan bekijken we de rest samen met jou.