Contacteer ons

Group Asekura rijdt de 1000km voor Kom Op Tegen Kanker!

vacature verzekeringsmakelaar Aalst
Group Asekura rijdt de 1000km voor Kom Op Tegen Kanker!

Group Asekura en BW Natuursteen slaan de handen in elkaar voor een zaak die ons nauw aan het hart ligt: de 1000km voor Kom Op tegen Kanker. Zowel privé als binnen onze ondernemingen hebben we de impact van kanker ervaren. Vandaag zijn we vastbesloten om het verschil te maken door te trappen 😉 en geld in te zamelen.

Dit gaat niet alleen over een fietstocht; het gaat over de emotionele steun, het vergroten van het bewustzijn en het bijdragen aan levensreddend onderzoek en ondersteuning voor zij die tegen kanker vechten. Elke kilometer die we rijden en elke euro die we inzamelen, brengt hoop en troost.

🌟 Hoe kun je helpen? Door mee te doneren aan de inzamelactie! Je vrijgevigheid zal rechtstreeks de vitale werking van Kom Op tegen Kanker ondersteunen, zoals het bieden van zorg, het verrichten van onderzoek en het bieden van hulp aan personen en gezinnen die door kanker getroffen zijn.
👉Klik hier om deze ziekte klein te krijgen. Laten we samen naar een mooiere toekomst fietsen. Heel erg BEDANKT voor jouw steun!