Contacteer ons

Een gebundelde rechtsbijstand, fiscaal aftrekbaar en met 10% korting?

Rechtsbijstand DAS
Een gebundelde rechtsbijstand, fiscaal aftrekbaar en met 10% korting?

🤯 Een extra bron van zorgen en stress kan plots uit een onverwacht hoekje komen: een aanslepend juridisch geschil.

Weet jij wat te doen als je te maken krijgt met een juridisch geschil? Een burenruzie bijvoorbeeld, een geschil met je werkgever, een geschil met een arts na een medische fout, …

😨 Wist je dat erelonen van advocaten torenhoog kunnen oplopen?

💡 Weet dat er een oplossing bestaat om al jouw zorgen weg te nemen. Een oplossing die niet alleen gemoedsrust geeft, maar ook nog fiscaal aftrekbaar is! Met onze gebundelde rechtsbijstandsverzekering voor je gezin ben je gerust, want alle mogelijke juridische geschillen zijn gedekt.

🎉 Als klant van Group Asekura kun je nu genieten van een blijvende korting van 10% op de premie. Dit is een tijdelijke actie (t.e.m. eind november 2023), dus wacht niet te lang om van dit voordeel te profiteren!

👍 Een rechtsbijstandsverzekering met een belastingvoordeel, dat is een échte win-win oplossing die je beschermt tegen allerlei mogelijke conflicten, met een belastingvermindering tot 124 euro/jaar.

Wat kun je verwachten van onze gebundelde Rechtsbijstand?
✅ Verdediging van je belangen bij een ontslag (arbeidsrecht)
✅ Bij conflicten met je architect of aannemer
✅ Tijdens een echtscheiding
✅ Begeleiding bij familiale bemiddeling
✅ Bij weigering van een bouwvergunning
✅ Bij geschillen met de belastingdienst
✅ En nog veel meer…

💼 Met onze formule kies jij steeds vrij de advocaat met wie je wenst te werken. De verzekeraar betaalt alle kosten.

📞 Neem contact op voor meer informatie of om deze waardevolle verzekering vandaag nog te activeren. Jouw rechten en gemoedsrust zijn van onschatbare waarde, en met dit product ben je 100% beschermd tegen de hoge kosten van advocaten en juristen. Klik hier om een afspraak 📆 in te plannen om jouw toekomst te verzekeren.

🕒 Wacht niet te lang om van de 10% korting op de premie te profiteren – deze aanbieding is geldig tot 30/11/2023. Bundel nu al je aparte rechtsbijstandsverzekeringen in één pakket, en je geniet van de volgende voordelen: veel meer en betere dekkingen voor je gezin, fiscaal aftrekbare premie, 10% korting op de premie en niet te vergeten ‘gemoedsrust’. Meer info lees je hier.