Contacteer ons

Wagenpark

Verzeker uw wagenpark optimaal met een vlootverzekering op maat van uw bedrijf

Heeft uw onderneming bedrijfsvoertuigen? Dan is de kans groot dat zo’n wagenpark een aanzienlijk deel uitmaakt van het bedrijfskapitaal. De voertuigen zijn wellicht essentieel voor de goede werking van uw bedrijf. Helaas is een auto-ongeval snel gebeurd, dus is het noodzakelijk om uw wagenpark voldoende te verzekeren. Zo beveiligt u uw onderneming, uw medewerkers, derden én de wagens die betrokken raken bij een ongeval of bij schade. Verzeker uw wagenpark optimaal met een vlootverzekering. Bij Group Asekura zorgen we voor een vlootverzekering op maat van uw onderneming!

Aalst verzekering burgerlijke aansprakelijkheid

Verzeker uw wagenpark

Wat dekt een vlootverzekering? Welke andere formules vallen eronder?

  • Burgerlijke aansprakelijkheid (BA) auto: deze verzekering is verplicht voor elk voertuig in uw wagenpark. Ze vergoedt alle schade aan passagiers en andere partijen na een ongeval waarvoor de bestuurder verantwoordelijk (lees: aansprakelijk) is.
  • De omniumverzekering biedt extra bescherming bovenop de verplichte BA auto. Afhankelijk van het type omnium, bent u beschermd tegen schade na brand, storm, hagel, aanrijding van dieren, diefstal en vandalisme.
  • Een bestuurdersverzekering vergoedt (lichamelijke) schade aan de bestuurder die het ongeval heeft veroorzaakt. Vaak beschermen de bovenstaande BA en omnium de bestuurder niet.
  • Rechtsbijstand: wanneer een overtreding of een geschil eindigt in een rechtszaak, loopt de rekening al snel op. Een rechtsbijstandsverzekering dekt die kosten.

Een ander groot voordeel aan een vlootverzekering? U groepeert de bovenstaande verzekeringen voor uw hele wagenpark – en daarmee vereenvoudigt u de hele administratie errond aanzienlijk.

Vraag uw vlootverzekering aan bij Group asekura

Een vlootverzekering op maat van uw bedrijf? Bij Group asekura staan we voor u klaar. Zoekt u nog een andere professionele verzekering? Bij ons kunt u terecht voor verzekeringen voor arbeidsongevallen, brand, aansprakelijkheid, collectieve hospitalisatie en cyberrisico’s. Neem snel contact op met Group asekura voor een verzekering op maat!

Leopoldlaan 85, 9300 Aalst

Group asekura: een traditie in uitmuntendheid

Groeikansen, zekerheid en veiligheid. Asekura helpt je verder met een verzekering op maat.