Contacteer ons

Groepsverzekering

Groepsverzekering: een voordeel voor je hele bedrijf

De groepsverzekering of aanvullend pensioen: een extra voordeel voor jou en je medewerkers.

groepsverzekering

Een extra voordeel voor je werknemers

Met een groepsverzekering of aanvullend pensioen bied je jouw werknemers een extra voordeel. Maar ook jij als zaakvoerder plukt er de vruchten van.

Of je  nu een groot bedrijf onder uw hoede hebt of zelfstandig bent, met een aanvullend pensioen heb je een fiscale troef in handen. Zie het als een extralegaal voordeel.

In plaats van extra loon uit te betalen, trek je de premies af als beroepskost. Gevolg: je betaalt minder belastingen. En je geeft je personeel een extraatje voor later.

Waarvoor dient een groepsverzekering?

Het wettelijk pensioen krijgen je werknemers sowieso. Die zogenaamde eerste pijler berekent de staat op basis van het loon tijdens de carrière van elk personeelslid. Dat verschilt dus voor iedereen. Het is het basispensioen waar iedereen recht op heeft.

De tweede pijler is waar jij als werkgever je steentje bijdraagt. Met een groepsverzekering kunnen je medewerkers bovenop hun wettelijke pensioen extra geld opbouwen voor hun oude dag. En dat op een fiscaal voordelige manier. Zo geef je je medewerkers de kans om wat aan beter pensioensparen te doen.

Maar wat als je zelfstandig bent? Dan kun je je pensioen opbouwen met een Individuele Pensioentoezegging of IPT. Op die manier kun je een gelijkaardig pensioen opbouwen zoals een gewone werknemer.

Vraag je groepsverzekering aan bij Group asekura

Je medewerkers belonen en tegelijkertijd genieten van een fiscaal voordeel? Overschakelen naar Group Asekura? Vraag dan nu je vrijblijvende offerte aan. Is de groepsverzekering niet wat je zoekt? Bekijk dan hier ons volledige aanbod aan verzekeringen voor je bedrijf.

Leopoldlaan 85, 9300 Aalst

Group asekura: een traditie in uitmuntendheid

Groeikansen, zekerheid en veiligheid. Asekura helpt je verder met een verzekering op maat.