Contacteer ons

Autoverzekering

De goedkoopste autoverzekering en meest complete omniumverzekering

Met net geen 6 miljoen wagens in België, is een ongeval of een ander autoprobleem nooit ver weg. Met de autoverzekering van Group asekura kun je gerust de baan op. Wij garanderen u de goedkoopste autoverzekering en meest complete omniumverzekering.

autoverzekering aalst

Geen overbodige luxe

Auto is koning in België. Een autoverzekering is daarom geen overbodige luxe. In zekere zin is ze zelfs verplicht: de bescherming van slachtoffers staat immers voorop. Op die manier rij je met een gerust hart de baan op. Bij Group Asekura helpen we je daarom graag verder.

Wat is een autoverzekering en wat dekt ze?

De term autoverzekering is in feite een waaier aan ‘subverzekeringen’. Elk onderdeel dekt een bepaald type schade:

  • De Burgerlijke Aansprakelijkheid of BA is verplicht. Ze vergoedt alle materiële schade en de lichamelijke schade aan andere slachtoffers na een ongeval. Vandaar het voor u een verstandige keuze is om ze uit te breiden met enkele van de volgende verzekeringen.
  • De bovenvermelde basisverzekering dekt geen lichamelijke schade aan jezelf, de bestuurder. Daarom is de bestuurdersverzekering geen sinecure.
  • De rechtsbijstandverzekering verzekert alle gerechtelijke kosten: van juridisch advies tot andere rechtsbijstand.
  • De bijstandsverzekering zorgt voor pechverhelping. Denk bijvoorbeeld aan takeldienst, vervoer naar huis of een vervangwagen.
  • Wil je een volledige dekking? Dan is een omniumverzekering het antwoord. Dat totaalpakket dekt alles. Denk aan diefstal, vandalisme en brandschade. Maar ook na een natuurramp: bijvoorbeeld hagelschade of stormschade. De omnium dekt werkelijk alles.

Vraag je autoverzekering aan bij Group asekura

Wil je een nieuwe wagen verzekeren? Overschakelen naar Group asekura? Of wil je als hoofdbestuurder andere bestuurders registreren voor je wagen? Neem dan snel contact op. Dan beginnen wij alvast met een vrijblijvende offerte. Autoverzekering is niet wat je zoekt? Bekijk dan hier ons volledige aanbod.

Leopoldlaan 85, 9300 Aalst

Group asekura: een traditie in uitmuntendheid

Groeikansen, zekerheid en veiligheid. Asekura helpt je verder met een verzekering op maat.