Contacteer ons

Arbeidsongevallenverzekering

Een arbeidsongevallenverzekering afsluiten in Aalst

Een arbeidsongevallenverzekering afsluiten in Aalst? Met een gepaste arbeidsongevallenverzekering zijn jij en je onderneming gedekt. Verzekeringsmakelaar Group asekura Aalst helpt je op weg!

Werkgevers, vergeet arbeidsongevallenverzekering niet!

Een arbeidsongevallenverzekering afsluiten

Bij een arbeidsongeval ben je als ondernemer verplicht je werknemers een correcte arbeidsongevallenverzekering aan te bieden. Een goede, aangepaste verzekering beschermt iedereen immers tegen torenhoge rekeningen na zo’n ongeval. Zo ben je gedekt in bepaalde lasten of kosten die verbonden zijn aan een arbeidsongeval. Wil jij als ondernemer de goedkoopste en meest gepaste arbeidsongevallenverzekering afsluiten? Ontdek dan nu wat Group Asekura voor jou kan betekenen.

Gedekt van begin tot einde

Stel: een van je werknemers raakt verzeild in een auto-ongeval onderweg naar het werk. Na een ziekenhuisopname blijkt dat hij enkele weken niet zal kunnen werken, en bovendien daarna revalidatie nodig heeft. Een arbeidsongevallenverzekering dekt jou en je werknemer in elke stap van zo’n situatie.

Kosten en lasten verbonden aan een arbeidsongeval verschijnen immers onder verschillende vormen: denk aan allerlei medische kosten, verplaatsingsonkosten, kosten verbonden aan eventuele arbeidsongeschiktheid, revalidatie, maar ook bijvoorbeeld kosten bij behoefte aan externe hulp na het ongeval. Een uitstekende verzekering is aangepast aan elke situatie – en vooral aan jouw onderneming en haar werknemers. Wij bij Group asekura analyseren je bedrijf en zorgen voor de formule die optimaal aansluit.

Group asekura: jouw verzekeringsmakelaar in Aalst

Op zoek naar de geschikte arbeidsongevallenverzekering? Aalst is jouw regio? Dan staan wij voor je klaar. Group asekura staat dag in dag uit garant voor een diepgaande, waardevolle verzekeringsservice. Onder leiding van oprichters Koen en Sven werkt ons tienkoppig team dag in dag uit aan de perfecte verzekeringsoplossingen. En dat doen we al sinds 1982. Verzekering nodig? Bekijk ons volledige aanbod hier. Nog vragen? Of wil je meteen aan de slag? Neem snel contact op voor een advies op maat.

Leopoldlaan 85, 9300 Aalst

Group asekura: een traditie in uitmuntendheid

Groeikansen, zekerheid en veiligheid. Asekura helpt je verder met een verzekering op maat.