Contacteer ons

TAK21

Lig jij soms wakker dat je spaarrekening een verliesrekening is?

Je weet intussen dat je spaarrekening een echte verliesrekening blijkt te zijn doorheen de jaren. Banken volgen vandaag de stijgende rentes niet, waardoor jij op je spaarrekening het rendement misloopt waar je recht op hebt. En laten we eerlijk zijn, je wil het écht anders maar je weet misschien niet goed hoe eraan te beginnen.

Begrijpelijk, sparen en beleggen brengt veel vragen en onzekerheden met zich mee. Heel normaal dat je je zorgen maakt over de risico’s van complexe beleggingsproducten. Maar wij zijn er om jou te helpen!

Ook jij bent op zoek naar een veilige haven voor je spaargeld, zonder de risico’s van de grillige markten. Het is essentieel om de juiste balans te vinden tussen risico en zekerheid, zodat je spaarcenten toch veilig kunnen groeien.

Laat jouw spaarrekening voor je werken i.p.v tegen je. Want jij hebt écht recht op degelijk rendement. Als onafhankelijk financieel expert selecteerden wij de meest veilige belegging met het hoogst gegarandeerd rendement.

Opgelet, dit is een tijdelijk aanbod. Hét alternatief voor je spaarrekening met heel eenvoudige kenmerken en voordelen:

  • gegarandeerde rente van 2,70% + winstdeling
  • elk jaar gedurende 8 jaar
  • sluitende kapitaalsbescherming (en zelfs overheidsgarantie!)
  • Serenity II, aangeboden door ATHORA, een gerenommeerde verzekeringsmaatschappij met een solide geschiedenis in de financiële sector
  • Flexibiliteit: bijstorten en opnames van je spaargeld op elk gewenst moment

Profiteer nu van dit tijdelijk aanbod om je spaarcenten te laten groeien.  We kijken ernaar uit om je binnenkort te ontmoeten!

Wacht niet langer om voordeel te halen uit de stijgende rentes. Kiezen voor Serenity II by Athora betekent zekerheid en gemoedsrust. Neem vrijblijvend contact  op voor meer informatie en advies op maat van je persoonlijke situatie. We helpen je graag  !

** Serenity II by Athora is een individuele tak 21-levensverzekering bij Athora, onderworpen aan het Belgisch recht. Deze verzekering richt zich tot spaarders die een spaarformule zoeken gedurende 8 jaar met een gegarandeerde interestvoet die eventueel kan worden aangevuld met een jaarlijkse winstdeling. Ze genieten ook van de garantie van het opgebouwde kapitaal (exclusief taksen en kosten). Investeren in een Serenity II by Athora gebeurt via een eenmalige sluitingspremie, die minimum 5000 euro bedraagt.