Contacteer ons

Burgerlijke aansprakelijkheid

Verzekering burgerlijke aansprakelijkheid

Loopt iemand schade door het toedoen van je onderneming? Daar ben jij, als ondernemer, aansprakelijk voor: aan jou dus om de schade te herstellen of te vergoeden. Een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid (BA) beperkt de risico’s en helpt met eventuele financiering.

Aalst verzekering burgerlijke aansprakelijkheid

Verzekering burgerlijke aansprakelijkheid: Group asekura

Het slachtoffer heeft recht op het herstel. Het kan gaan om verschillende soorten schade: van lichamelijke tot materiële. Afhankelijk van het type schade, is het aan jou om te zorgen dat het slachtoffer zijn medische kosten, behandeling, morele schade, maar ook bijvoorbeeld de verloren interesten vergoed krijgt. Met een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid stel je je onderneming veilig. Bij Group asekura helpen we je op weg met een verzekering op maat.

Aangepaste bescherming bij schadegevallen

Onopzettelijke schade, klein of groot, gebeurt immers sneller dan je denkt. Een foute berekening of handeling van jezelf of van een van je collega’s kan vervelende gevolgen hebben. Zowel voor het slachtoffer als voor je onderneming. Met aangepaste verzekering burgerlijke aansprakelijkheid (BA) beperk je je risico’s bij schade die zich voordoet tijdens of na de uitvoering van je activiteiten als onderneming. Enerzijds zorgt een verzekering voor de juiste verdediging in zo’n geval. Anderzijds dekt ze jou in de mogelijke vergoedingen of andere reparaties die je zou moeten financieren.

Group asekura: jouw verzekeringsmakelaar in Aalst en omgeving

Voor jou als ondernemer is het van cruciaal belang dat je je verzekert voor de risico’s die relevant zijn voor je onderneming. Group asekura onderzoekt je (bedrijfs-)situatie en stelt de juiste verzekering burgerlijke aansprakelijkheid samen. Ben je consultant, IT”er of een ander adviesberoep? Dan heb je een Beroepsaansprakelijkheidsverzekering nodig.  Neem snel contact op met Group asekura voor advies op maat.

Leopoldlaan 85, 9300 Aalst

Group asekura: een traditie in uitmuntendheid

Groeikansen, zekerheid en veiligheid. Asekura helpt je verder met een verzekering op maat.