Contacteer ons

Op zoek naar zekerheid voor je spaargeld en gemoedsrust voor jezelf? 

Asekura Aalst - selectie
Op zoek naar zekerheid voor je spaargeld en gemoedsrust voor jezelf? 

Beleggen brengt veel vragen en onzekerheden met zich mee. Het is begrijpelijk dat je je zorgen maakt over de risico’s en de complexiteit van beleggingsproducten. Daarom is het belangrijk om je financiële kennis op peil te houden en te begrijpen hoe beleggingsproducten werken. Dit klinkt misschien overweldigend, maar we zijn er om jou te helpen.

Ook jij bent op zoek bent naar een veilige haven voor je spaargeld, zonder de risico’s van de wispelturige markten. Het is belangrijk om de juiste balans te vinden tussen risico en zekerheid, zodat je je financiële doelen kunt bereiken.

Laten we eerlijk zijn, spaarrekeningen bieden momenteel zeer lage rentevoeten. De banken volgen de stijgende rentes niet en ontzeggen jou het rendement op je spaarrekening waarop je recht hebt. De spaarrekening blijkt weer een verliesrekening te zijn.

Vandaag kan je via Group Asekura een veilig spaarproduct met een gegarandeerd rendement afsluiten. Vandaag is hét moment om je spaargeld wakker te schudden. We kozen voor jou dé meest veilige belegging met de hoogste opbrengst van dit moment :

  • een gegarandeerde rentevoet van 3% (tijdelijk!) + winstdeelname
  • elk jaar opnieuw, gedurende 8 jaar
  • met een sluitende kapitaalsbescherming
  • helemaal flexibel : je kan bijstorten en ook op elk moment je spaarcenten geheel of gedeeltelijk opnemen

Wacht niet langer om te profiteren van de stijgende rentes. Kies vandaag nog voor AG Invest+ en geniet van zekerheid en gemoedsrust. AG Invest+ wordt aangeboden door AG Insurance, een gerenommeerde verzekeringsmaatschappij, met een lange en solide geschiedenis in de financiële sector. Je kunt erop vertrouwen dat je in goede handen bent.

Neem contact met ons op voor meer informatie en advies op maat van je persoonlijke situatie. We helpen je graag verder!

Maak gebruik van onze online boekingslink om je afspraak te reserveren op een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt. Het is snel, eenvoudig en helpt jou om de volgende stappen te zetten in je financiële toekomst. Twijfel niet langer en klik op deze link om je afspraak in te boeken. Wij kijken er naar uit om je binnenkort te ontmoeten!

 

** AG Invest+ is een individuele tak 21-levensverzekering bij AG, onderworpen aan het Belgisch recht. Deze verzekering richt zich tot spaarders die een spaarformule zoeken gedurende 8 jaar met een gegarandeerde interestvoet die eventueel kan worden aangevuld met een jaarlijkse winstdeling. Ze genieten ook van de garantie van het opgebouwde kapitaal (exclusief taksen en kosten). Investeren in een AG Invest+ gebeurt via een eenmalige sluitingspremie, die minimum 2.500 euro bedraagt.