Contacteer ons

Serenity II Prime van Athora Belgium, dat is veilig beleggen.

Asekura Aalst - selectie
Serenity II Prime van Athora Belgium, dat is veilig beleggen.

De financiële markten hebben de afgelopen jaren flinke schommelingen doorgemaakt. Het is begrijpelijk dat jij je afvraagt hoe je je financiële toekomst het beste kunt veiligstellen. De constante ups en downs van de aandelenmarkt hebben velen onzeker gemaakt.
Het is moeilijk om te weten waar je nu echt op kunt vertrouwen. Spaarrekeningen bieden vaak teleurstellend lage opbrengsten, terwijl aandelen en andere risicovolle beleggingen je wakker kunnen houden vanwege hun volatiliteit. De zoektocht naar financiële stabiliteit lijkt soms een onmogelijke taak.

Maar wat als er vandaag een oplossing is die jou broodnodige zekerheid biedt? 🌟 Een oplossing met een gewaarborgd rendement van 3% die jou 100% beschermt tegen de grillen van de financiële markten? Serenity Prime van Athora Belgium is dé oplossing. Hiermee neem jij je financiële toekomst in eigen handen zonder compromissen te sluiten als het gaat om veiligheid en stabiliteit.

😊📈 Waarom kiezen voor Serenity prime van Athora Belgium? 🚀

Gegarandeerde Veiligheid: 🛡️ Met een tak 21-verzekering geniet je van een gewaarborgd rendement van 3%. Elk jaar opnieuw, 8 jaar lang ! Je loopt geen enkel risico om je kapitaal te verliezen aan de volatiliteit van de markten.
Slim Alternatief voor je spaargeld: 💰 Een tak 21-belegging is vandaag het enige aantrekkelijk alternatief voor jouw spaarrekening. Naast het gewaarborgde rendement heb je ook kans op een extra winstdeelname.
Fiscaal Voordeel: 💼 Onder bepaalde voorwaarden is er geen roerende voorheffing verschuldigd. Zelfs met een premietaks van 2%, biedt dit product aanzienlijke fiscale voordelen.
Vermogensoverdracht en Successieplanning: 👨‍👩‍👦 Een tak 21-belegging is het perfecte instrument voor vermogensoverdracht en successieplanning. Het stelt jou in staat om je vermogen fiscaal vriendelijk over te dragen aan de volgende generaties.

Grijp nu de kans om jouw financiële toekomst te plannen. Klik hier om direct een afspraak te boeken met onze financieel adviseur Sven Mestdag.

 

Serenity II by Athora is een individuele tak 21-levensverzekering bij Athora, onderworpen aan het Belgisch recht. Deze verzekering richt zich tot spaarders die een spaarformule zoeken gedurende 8 jaar met een gegarandeerde interestvoet die eventueel kan worden aangevuld met een jaarlijkse winstdeling. Ze genieten ook van de garantie van het opgebouwde kapitaal (exclusief taksen en kosten). Investeren in een Serenity II by Athora gebeurt via een eenmalige storting, die minimum 5000 euro bedraagt.